Altijd de juiste markering. Daar zorgen wij voor. En dat doen wij snel, adequaat en degelijk. Kwaliteit, duurzaamheid en precisie is voor ons vanzelfsprekend. Wat ons onderscheidt zijn korte lijnen, een zeer snelle dienstverlening en deskundig advies dat past bij uw wensen en eisen. Niets meer en niets minder.

Als jong bedrijf zijn wij trots op de prettige samenwerking met onze klanten, waarbij vertrouwen en tevredenheid hand in hand gaan. Onze korte lijnen markeren de juiste.

Sport en spel markering

DE JUISTE MARKERING

We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.

Deze markeringen zijn altijd het resultaat van vakkundig advies en directe samenwerking. Naast het aanbrengen van nieuwe markeringen, onderhouden wij ook bestaande markeringen.

Sport en spel markering

Infra

Wij verbinden wij wegen met wegen, land met land en mensen met mensen.

Zebrapad en wegmarkering

Miljoenen mensen doorkruisen ons land tot in elke uithoek in auto's, treinen, op fietsen of te voet. Ze willen veilig en comfortabel naar hun bestemming. Daarom verbinden wij wegen met wegen, land met land en mensen met mensen.

We werken voor opdrachtgevers in de aannemerij, de overheid, maar bijvoorbeeld ook voor evenementenorganisaties. Ons motto? Uw veiligheid, onze zorg. Wij staan voor u klaar. Voor de invulling van verkeersmaatregelen, aanbrengen van markeringen en de verhuur van materiaal. Het ontwerpen, realiseren, beheren en onderhouden van grootschalige moderne markeringsvoorzieningen is specialistenwerk.

We ondersteunen u ook tijdens uw project of evenement, zodat u veilig uw werk kunt doen. Of wij stellen een verkeers- en vervoersplan voor u op.

INDUSTRIE

Met markering krijgt u de nodige structuur en routing, wat zorgt optimaal en veilig gebruik.

OPTIMALE EN VEILIGE INRICHTING

Wij zijn specialist in het aanbrengen van belijning. Daarnaast kunnen wij u ook voorzien van een gedegen advies. In dit advies geven we onder andere aan hoe uw bedrijfshal met behulp van belijning zo optimaal, maar ook zo veilig mogelijk ingericht kan worden.

Hierbij moet u denken aan:
  • Arbo- en zebrapaden, waardoor mens en machine gescheiden worden.
  • Opstelvakken en cijfers om de logistiek in goede banen te begeleiden.
  • Figuraties die vanwege de beeldvorming in één oogopslag duidelijk maken wie bijvoorbeeld voorrang heeft.
  • Een productieomgeving voorzien van "Glow in the Dark" markering, zodat bij calamiteiten het gebouw snel en veilig ontruimd wordt.

We hebben een breed assortiment aan kwalitatief goede producten met ieder zijn eigen unieke eigenschappen. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het juiste product op de juiste locatie wordt toegepast. Waardoor de belijning op een zo hoog mogelijk kwalitatief niveau wordt aangebracht.

Industrie markering

PARKEREN

Goede wegmarkeringen zorgen ervoor dat iedereen dankzij die wegmarkering veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage.

Image
Image

VEILIG JE WEG VINDEN

Om ervoor te zorgen dat iedereen veilig zijn of haar weg kan vinden in een parkeergarage of op een parkeerplaats is een goede wegmarkering noodzakelijk. Lijnen, pijlen, zebrapaden, haaientanden, nummeringen en symbolen zorgen voor een duidelijke routing en plaatsaanduidingen in parkeergarages en op parkeerplaatsen.

SPORT EN SPEELBELIJNING

Sport, speelmarkeringen en speelbelijning dagen kinderen uit (om samen) te spelen en te bewegen, dit is belangrijk voor ontwikkeling van het kind.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Onze kleurrijke permanente sport en speelmarkeringen / speelfiguratie / speelbelijning zijn bewezen producten. Ze zijn eenvoudig op bestaande verharding aan te brengen. Onze belijningen en speelmarkeringen zijn milieuvriendelijk en duurzaam.

Image

OPENBARE RUIMTE

REINIGING

Grond-, weg- en markeringswerken zijn prachtig als ze aangebracht zijn, maar soms dient een bestaande markering (eerst) verwijdert te worden. Niet alleen voor het aanbrengen of opfrissen van uw wegmarkering zijn wij uw partner, maar ook voor het verwijderen van zowel thermoplastische wegmarkering als wegmarkering in wegenverf!

OPLAADPUNT

Op steeds meer parkeerplaatsen komen oplaadpunten. Ook bedrijven stellen vaker een oplaadpunt ter beschikking aan hun bezoekers of het eigen personeel.

Oplaadpunt Markering

Voor de elektrische fiets maar ook voor de elektrische auto worden duidelijke herkenbare markeringen aangebracht. Niets is vervelender als je een elektrsiche auto rijdt en je accu's zijn bijna leeg. Het is al helemaal vervelend als de parkeerplaats voor elektrische auto's wordt gebruikt door een niet elektrische auto.

Met een Oplaadpunt Markering laat u zien waar u als organisatie voor staat en geeft u een duidelijk en zichtbaar signaal af aan de elektrische rijder. U maakt het elektrisch rijden aantrekkelijker en gemakkelijker. Dus nooit meer fout parkeerders of bezoekers met een lege accu!

Image

BENT U DUS OPZOEK

NAAR DE JUISTE MARKERING?

Bent u dus op zoek naar een bedrijf dat markeringen op maat maakt? Zoekt u dan niet verder. U heeft ons tenslotte al gevonden. We brengen belijning en markering aan op openbare wegen en diverse (bedrijfs)terreinen door heel Nederland.